Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi "Młynarczyk" Jurgów

Adres obiektu Jurgów 263, 34-532 Jurgów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Sylwia i Marcin
Dodano: 2016-07-13
Pobyt od: 2016-07-03 do 2016-07-09 IP: xxx.80.58.213
 
 
    

Super miejsce dla każdego kto kocha góry! Blisko do szlaków, z okna piękny widok na Tatry Bielskie. Miejscowość spokojna, z dala od zakopiańskiego zgiełku. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Obiekt wygodny, dobrze wyposażony, pokoje czyste. Miejsce godne polecenia :)


 
 

Agnieszka i Grzegorz
Dodano: 2013-08-06
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-06
 
 
   

Może i byliśmy krótko ale dobrze wspominamy. Warunki i gospodarze ekstra :) Piękne widoki. Blisko rzeczka. Polecam :)


 
 

Karolina z Radomia
Dodano: 2013-06-02
Pobyt od: 2013-05-14 do 2013-05-19
 
 
    

Byliśmy tylko 4 dni ale stwierdziłam że napiszę komentarz. Doskonałe miejsce do spacerowania, z dzieckiem przeszliśmy chyba z 30km. Warto pytać gospodarzy, znają teren, z domu można wyruszać na ciekawe wyprawy :) (nie chcieliśmy korzystać z samochodu) Warunki bardzo dobre dla dzieci - ogrodzona posesja, miejsce do zabawy i grilowania. Polecam


 
Tomasz
Dodano: 2012-02-26
Pobyt od: 2012-02-05 do 2012-02-11
 

Polecam!! Bardzo mili gospodarze, dobra lokalizacja dla osób chcących pojeździć na nartach i nie chcących wydawać fortuny na noclegi.


 
Dorota
Dodano: 2012-01-21
Pobyt od: 2012-01-14 do 2012-01-21
 

Polecam. Gospodarze bardzo mili. Jedzenie domowe. Okolica bardzo piękna i spokojna. Blisko do wyciągów narciarskich. Ceny bardzo przystępne. Pensjonat godny polecenia.


 
Roman
Dodano: 2011-08-17
Pobyt od: 2011-07-29 do 2011-08-06
 

Polecam, Dawno nie spotkałem się z tak pozytywnym nastawieniem Gospodarzy. Okolica przepiękna, rzut beretem w Tatry Bielskie. Ceny noclegów bardzo niskie.


 
M M K Paruszewscy Witkowo/k.Gniezna
Dodano: 2011-07-22
Pobyt od: 2010-07-20 do 2010-07-20
 

Bardzo fajni i mili gospodarze. Teren wspaniały , "Potok" Białka dodaje uroku ,blisko na Słowację Przy płaceniu zostałem miło zaskoczony rabatem.Naprawdę polecam!!!


 
M M K Paruszewscy Witkowo/k.Gniezna
Dodano: 2011-07-22
Pobyt od: 2010-07-20 do 2010-07-24
 

Bardzo fajni i mili gospodarze. Teren wspaniały , "Potok" Białka dodaje uroku ,blisko na Słowację Przy płaceniu zostałem miło zaskoczony rabatem.Naprawdę polecam!!!


 
Dawid
Dodano: 2010-01-20
 

Obiekt zgodny z opisem, blisko do wyciągu, gospodarze nie uciążliwi :) Polecam.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie